Skip to content
Dalheim Gard Logo
  • Dalheim Gård
  • Nettbutikk
    • Baking
    • Bøker
    • Ferske varer
    • Mel
    • Gavekort
    • Nettkurs
    • Surdeigskurs på Dalheim
    • Min Konto
  • Kurs
    • Kurs
    • Nettkurs-surdeig for nybegynnere
  • Oppskrifter
  • Mine bøker
  • Kontakt
  •  
  • 0
0 Meny Close
  • Dalheim Gård
  • Nettbutikk
    • Baking
    • Bøker
    • Ferske varer
    • Mel
    • Gavekort
    • Nettkurs
    • Surdeigskurs på Dalheim
    • Min Konto
  • Kurs
    • Kurs
    • Nettkurs-surdeig for nybegynnere
  • Oppskrifter
  • Mine bøker
  • Kontakt
  •  
  • 0
Untitled design (13)
Bakst

Bananbrød med kanel

Dette er superenkelt å lage!!! (mer…)

2 kommentarer
11. november 2017
Bakst / Turmat

Sandtangenboller med fyll

 

 

Skal du på tur i helgen? Her her et mattips fra meg. (mer…)

0 Kommentarer
10. november 2017
Bakst

Julegeit romper!

Jeg har prøvd meg fram på mange ulike varianter av julegeit. (mer…)

0 Kommentarer
30. oktober 2017
Kaffimat / Kake/dessert

Emmas risbrød

Det var veldig mange som spurte etter denne oppskriften i går .Takk for stort engasjement . Her kommer den: (mer…)

0 Kommentarer
27. oktober 2017
Frokost / Lunsj

Grove luksus scones

 

Nesten hver helg lager en instagramvenn (Jens Olav) scones til familien sin. (mer…)

0 Kommentarer
19. oktober 2017
Lunsj / Middag

Cornelia’s ovnstekte pannekaker

  Noe for høstferien? En utrolig lett middag med masse gode næring. Denne bruker du kort tid på. Havre, egg, melk er noe av innholdet. Mer enn G O D…

0 Kommentarer
9. oktober 2017
Kaffimat / Mellommåltid

Leopold’s havrekjeks

Disse sprø kjeksene passer fint til “etter skolemat”. (mer…)

0 Kommentarer
29. september 2017
Middag

Pannestekt torsk med selleriremulade

 

Selleriremulade er noe av det beste tilbehøret jeg har smakt på lenge. (mer…)

0 Kommentarer
25. september 2017
Bakst / Frokost / Lunsj / Mellommåltid

Eggehvite brød

Jeg hadde eggehviter i kjøleskapet etter noe baking. (mer…)

0 Kommentarer
25. september 2017
Mellommåltid

Berta’s nøttebar

 

Første gang jeg laget disse skulle jeg oppom “Fuel Berta” for en prat. (mer…)

0 Kommentarer
25. september 2017
  • Go to the previous page
  • 1
  • …
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Go to the next page

Kategorier

  • Annonse
  • Bakst
  • Bestill godtnok bok
  • Frokost
  • Kaffimat
  • Kake/dessert
  • Kurs på Dalheim gård
  • Lunsj
  • Mellommåltid
  • Middag
  • snacks
  • Surdeig
  • Tilbehør
  • Turmat
  • Ukategorisert

Arkiv

  • november 2024
  • september 2024
  • juni 2024
  • april 2024
  • mars 2024
  • januar 2024
  • november 2023
  • april 2023
  • desember 2022
  • mai 2022
  • februar 2022
  • januar 2022
  • november 2021
  • oktober 2021
  • august 2021
  • juli 2021
  • juni 2021
  • mai 2021
  • mars 2021
  • februar 2021
  • januar 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • august 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • august 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • april 2019
  • februar 2019
  • januar 2019
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • juni 2018
  • april 2018
  • mars 2018
  • februar 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • august 2017
  • juli 2017
  • juni 2017

Kontakt oss
Personvern
Frakt og retur

×

Handlekurv