Dette er superenkelt å lage!!!
Bananbrødet blir naturlig søtt av bananen. Det fungerer derfor godt uten noe pålegg på. Jeg anbefaler å skjære opp brødet om det skal fryses. Da kan du enkelt ta noen frosne skiver med på tur , så tiner det underveis.
Du trenger:
50 g havregryn
100 g siktet spelt/hvete
100 g havremel
2-3 ts kanel
1 ts vaniljepulver/vaniljesukker
2 ts bakepulver
3 ss sukrin gold/sukker(kan sløyfes) funksjonellmat
½ ts salt
3 egg
1,5 stk modne bananer
5 ss mager kesam/yoghurt
Sett ovnen på 180 grader. Bland alt det tørre i en stor bolle. Mos banan sammen med egg. Tilsett dette i bollen sammen med kesam. Bland dette godt sammen til en klissete deig som man heller oppi en brødform med bakepapir. Stekes på nederste rille i ovnen i 1 time.
Avkjøles på rist.
Nettopp lagt og smakt bananbrød med kanel , Nydelig Maggi ?? tusen takk for enkel og nydelig oppskrift ???
så stas! tusen takk for at du la igjen spor:)