Lapper med surdeig og kefir

  • Post category:Frokost / Lunsj

Mer magevennlig blir det ikke:) Kefir og surdeig!!

Du trenger:

350 g siktet hvete

100 g havregryn

6 dl kefir

50 g moden eller umoden surdeig

4 egg

2 ss sukrin gold/sukker (kan sløyfes)

1.5 ts natron

Bland mel og havregryn. Ha i 5 dl kefir og surdeigen. Rør godt sammen. Bland 1 dl (resten av kefiren) sammen med natron. Vips inn egga. Ha resten av kefiren i røra.

La røra stå på benk i 10 min. Kan også settes i kjøleskap 30 min eller lengre. Da vil smaken bli enda bedre.

Stek lapper i meierismør.

This Post Has One Comment

  1. Astrid

    Takk for masse supre oppskrifter, men at denne med hvetemel er spesielt magevennlig er ikke min mage med på! Surdeig, greit nok, men hvetemel blir ikke bra uansett her dessverre..

Leave a Reply