Vårruller med grønnkål

  • Post category:Middag

Disse er det hele 9 grønnsaker i! Veldig smakfulle.

Du trenger til ca 30 våruller:

650 g kyllingkjøttdeig(eller annen kjøttdeig)

rapsolje

100 g glassnudler

30 vårrullark

220 g kålhode

100 g sellerirot

1 gulerot

6 vårløk(eller 1 stor gul løk)

1 chili uten frø

1-2 cm fersk ingefær

3 fedd hvitløk

30 g grønnkål

Hakket fersk koriander

3 ss fiskesaus

3 ss østersaus

3 ss soyasaus

Pepper

1 ts sukker

Stek kjøttdeigen i en panne med rapsolje. La kjøttet væren gjennomstekt i så små biter som mulig. Ta kjøttdeigen over i en bolle.

Kok glassnudler og klipp de i små biter.

Stek videre i samme panne til det er mykt: småhakket kålhode, raspet sellerirot og gulerot.

Tilsett chili, ingefær , hvitløk og grønnkål som er most så smått som mulig, gjerne i en foodprossesor. Vend inn soyasaus, østersaus, fiskesaus, pepper og sukker. Ha i koriander og glassnudler til slutt. Bland dette med kjøttdeigen. 

Fyll hvert ark og rull sammen. Smør rapsolje på med en pensel.

Forvarm Cosori airfryer til 200 grader. Stekes i 7 min. 

I forvarmet stekeovn på 200 grader til de er gylne og sprø.

Legg igjen en kommentar