Dilla på quesadilla!

  • Post category:Middag

Dette er perfekt helgemat:)

Du trenger:

1/2 boks mager Kesam

1/2 boks creme fraiche light

1/2 chili

1 fedd hvitløk

fersk basilikum

salt og pepper

3 kyllingfileter

6 lomper

1 pk. cheddarost

cashewnøtter

babyspinat

Fremgangsmåte:

Begynn med å lage marinade/dressing. -Finhakk hvitløk, chili og rikelig med basilikum, og bland med Kesam og creme fraiche. 

Smak til med salt og pepper. 

Skjær/klipp kyllingfiletene i tynne skiver, og bland 3 ss marinade med kyllingen. La stå i kjøleskap i én time eller mer.

Kyllingen stekes på lav varme til den er -gjennomstekt. 

Smør så tre lomper med den samme -dressingen. 

Ha over kyllingbiter og cheddarost før du 
legger en lompe på toppen. Skjær i passe store «pizzastykker» og dryss på litt ost før steking. 

Varmes i ovn på 200 grader i ca. 7–10 minutter til osten er godt smeltet.

Server med cashewnøtter, babyspinat og gjerne en stor grønn salat. 

Resten av -marinaden brukes som dressing.

Leave a Reply