Rosenkål salat!

  • Post category:Lunsj

Du trenger:

Gul paprika

brokkoli

ruccola

 granateple

mango

betaost i chiliolje (gjerne fra Ystepikene)

frisk koriander (kan sløyfes)

Skjær alt opp i biter.

Bakt grønnkål og rosenkål:_

grønnkål

rosenkål

rapsolje

havsalt og pepper

Skjær opp rosenkål i biter. Riv av grønnkålblader og legg dem sammen med rosenkål på et stekebrett med bakepapir . Strø over havsalt , pepper og litt olje. Sett det inn i en forvarmet ovn på 175 grader -varmluft i ca 16-17 min.

Soyamarinert kylling:

kyllingfilet

3 ss soyasaus

1 ss rapsolje

1 ts anisfrø og pepper

Hell olje og soyasaus i en ildfast for. Bland inn anisfrø (lakrissmak) og pepper sammen. Legg kyllingfilet i biter i den ildfaste formen og bland godt sammen. Stek kyllingen i en forbarmet ovn på 200 grader i ca 20 min(alt etter tykkelse på filet)

Bland alt sammen til en salat. Kan oppbevares i kjøleskap.

Legg igjen en kommentar