Test av Cosori airfryer

  • Post category:Annonse

TESTING AV COSORI AIRFRYER! (BETALT SAMARBEID)

Jeg var veldig spent på denne maskinen. Flere hadde fortalt meg at airfryer var noe alle burde hatt. Jeg var noe skeptisk. Trenger vi flere maskiner på kjøkken?

Jeg får spørsmål om ulike samarbeid rundt produkter. For at jeg skal gjøre det , må jeg være helt i tro mot meg selv og mine verdier. Derfor er det veldig gøy å kunne si at dette produktet er verdt å ha på kjøkken.

Vi prøvde først vårruller. Jeg laget en helt ny oppskrift for anledningen. Med hele 9 grønnsaker i. Vårrullene ble helt sprø og perfekte i airfryeren. Det er en mye sunnere måte å lage mat på enn å koke vårrullene i olje.

Det samme gjelder søtpotetfries og grønnsaker. Sprøtt og godt med minimalt med olje.Jeg ser at grønnsaker er det vi kommer til å bruke denne mest til. En utrolig enkel måte å tilberede grønnsaker på.

Bset i test!! Se her for test av airfryer.

Maskinen ble varm på et blunk, og steketiden er mye mindre enn i en stekeovn. Lett å rengjøre. Virker veldig solid i materialet.

Kylling med skinn var også helt topp. Utrfordringen er nok at når man er 6 i en familie så er det litt lite plass til kyllinglår til alle.

I sommer reiser vi på vår første tur i campingvogn. Vær sikker på at Cosori blir med tur! Lettere blir det ikke!

God sommer!

Legg igjen en kommentar